Näköala Joonianmerelle

Ollaan tyttären kanssa lähdössä Pargaan huomenna.

Hän on käynyt siellä aikaisemminkin ja se on Kreikan kauneimpia rantalomakohteita.

Korkeuserojen vuoksi kohdetta ei suositella liikuntaesteisille, mutta meille se sopii ja toivottavasti loma sitten tyydyttää myös liikuntatarpeet.

Pargan sanotaan olevan kävelijöiden paratiisi, jossa maisemat vaihtuvat karun kallioisista vuoristopoluista jasmiinintuoksuisiin, vehreisiin oliivilehtoihin. Oliivilehdot ovat mukavaa patikointimaastoa ja patikoida voi myös linnoitukselle, jossa saattasi olla haastetta.

YouTube Parga videot

Matkatoimistot markkinoivat Pargaa kauniisti:

"Pargan ympäristö oliivilehtoineen on mukavaa patikointimaastoa. Retkikohteeksi voi ottaa vaikkapa kaupungin eteläpuolella virtaavan Acheronjoen, missä puut kaartuvat turkoosinvihreän virran ylle ja sudenkorennot tanssivat veden pinnalla. Antiikin aikana satumaisen kauniin joen uskottiin johtavan Haadeksen valtakuntaan. Pargan sametinpehmeässä illassa kokoonnutaan rantabulevardin ravintoloissa ja romanttisissa näköalatavernoissa. Keskikesällä illalliselta voi siirtyä buzukiin, missä riehakas ohjelma jatkuu aamun aikaisille tunneille asti."

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Onnistuiko matkanne?
Oliko mitä sanottiin mainoksessa?
Meidän matka Kreettaan oli erittäin mukava, vaikka oli muutama päivä 40 astetta lämmintä. Tuli mentyä moneen kertaan mereen, oikein ihanaa.
Kiitos etiikki neuvoista!
Toivotan Sinulle oikein mukavaa kesää.
Halit m a k i lta

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kahlil Gibran

Apilat ja uskomukset

Kuukausilorut