Phuket, Patong ja Karon Beach (2009)

Auringon lasku Karon beachillä tammi-helmikuussa 2009
Takana on kaksi mukavan rauhallista lepolomaviikkoa ja Thaimaan eksoottiikkaa, mutta silti 'On ihmeen hyvä kotiin tulla taas ...' :)

Marina Phuket Resort-sivuilla on linkki "live view", josta näkee livekuvaa Karon beachiltä.
Pitää käydä vähän fiilistelemässä livekuvalla jos tulee matkaikävä :).
Aikaero on 5 tuntia...

Tässä osoite Webbi kameraan Karon Beachin rannalle (huomaa aikaero 4-6tuntia)
http://www.marinaphuket.com/live.php


Patong BeachPhuketin länsirannalla sijaitseva Patong Beach on saaren suosituin ja ehkäpä myös paras kohde. Hyvän rannan lisäksi Patong tarjoaa vilkasta iltaelämää viikon kaikkina päivinä. Ravintoloita, pubeja ja baareja löytyy jokaiseen makuun.
Patong on noin 45 minuutin ajomatkan päässä Phuketin lentokentält
Suojaisessa lahdenpoukamassa riittää vaaleaa ja puhdasta hiekkaa yli kolmen kilometrin pituudelta. Vesikin on puhdasta, joskaan ei välttämättä kovin kirkasta, ja merenpohja mukavaa, tasaista hiekkaa ilman ikäviä kiviä tai karahkoja. Roskia on varsin vähän. Talvikaudella aallot eivät yleensä ole kovin korkeita.

Rannalla on saatavilla aurinkotuoleja ja kohtuuhintaisia virvokkeita leppoisaan oleskeluun. Pyyhe tuolia varten kannattaa ottaa mukaan hotellilta tai vaikka ostaa, sillä sen vuokrauksesta veloitetaan erikseen. Lähettyvillä olevat saniteettitilat ovat melko kehnot.
Rannalla liikkuu jonkin verran kaupustelijoita, mutta ei sentään kiusaksi asti. Tarjolla on tyypillisiä ranta-aktiviteetteja, esimerkiksi nousuvarjoilua (parasailing), jossa rantaa pääsee katselemaan kymmenien metrien korkeudesta veneen hinaamana. Lapsille on vedessä oma maksullinen leikkialue, jossa voi vaikka kiipeillä jäävuorelle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kahlil Gibran

Apilat ja uskomukset

Kuukausilorut