Himalajan suolalyhdyt


Ihastuin tässä taannoin kovasti noihin suolalyhtyihin ja löysin nyt, kaappeja siivotessani, monisteen  jossa kerrotaan mitä kaikkea hyvää niiden käytöllä saavutetaan.
Löysin saman tekstin myös Allergiakaupan sivuilta.
Sillä oli muitakin suolatuotteita, sekä pesupähkinöitä :) !



Kopioin tekstin tänne blogiin, niin pysyy paremmin tallessa:

"Tea light kuula suolatuikku on luonnollinen ja kaunis sisustuselementti, joka antaa positiivista energiaa kotona, työpaikalla ja julkisissa tiloissa.

Huoneilmamme on täynnä haitallisia positiivisia ioneja, joita muodostavat Tv, tietokone, kännykät, ym.elektroniset laitteet.

Suolavalaisin toimi luonnollisena ionisaattorina, muodostaen negatiivisia ioneja, jotka neutralisoivat huoneilmaa.

Luonnon suolakristallit louhitaan Pakistanista, Himalajan vuoristoalueilta. Ne muodostuivat meriveden höyrystyessä n. 250 miljoonaa vuotta sitten. Biofach luonnontuote messuilla 1996, Frankfurtissa suolavalaisin valittiin kolmanneksi parhaaksi tuotteeksi.

Kristallisuolasta tehdyt tuikkulyhdyt parantavat sisäilman laatua ja luovat lempeällä valollaan rauhallisen tunnelman. Sähköiset laitteet kuten tietokoneet, televisiot, radiot, lämmittimet ja ilmankostuttimet, sekä myös tupakansavu vapauttavat ilmaan positiivisia ioneja. Ilmiötä kutsutaan myös sähköiseksi sumuksi ja se huonontaa sisäilman laatua aiheuttaen negatiivisia muutoksia fyysiseen ja emotionaaliseen tasoomme.
Normaalisti huoneilmassa on 250 negatiivista ionia kuutiosenttimetrillä. Suolatuikulyhtyjen avulla voidaan vaikuttaa ilman ionitasapainoon, sillä ne kehittävät negatiivisia ioneja erityisesti lämmetessään. Tutkimuksen mukaan esimerkiksi kynttilälyhdyn vaikutuksesta negatiivisten ionien määrä nousi_309000:n kuutiosenttimetriä kohden. Vaikutus on vastaavanlainen kuin kulkeminen ulkoilmassa suolaisen meren rannalla tai myrskyn jälkeen.
Negatiivisesti varautuneessa ilmassa on helpompi hengittää ja pölyä ei leijaile niin paljon ilmassa, mistä on erityisesti apua allergikoille ja astmaatikoille.

Luonnon suolakristallit louhitaan Pakistanista, Himalajan vuoristoalueelta. Ne muodostuivat meriveden hörystyessä n. 250 miljoonaa vuotta sitten. Biofach luonnontuotemessuilla 1996, Frankfurtissa suolavalaisin valittiin kolmanneksi parhaaksi tuotteeksi.

Suolavalaisimen elementit ovat:

Valo
Suolavalaisin on kaunis sisustuselementti,
jonka tunnelmallinen valo rauhoittaa mieltä ja kehoa sekä antaa positiivista energiaa.

Väri
Suolavalaisin hohtaa valkoisen ja oranssin sävyjä.
Feng shui filosofian mukaan oranssi väri rohkaisee, rentouttaa, stimuloi luovuutta
sekä antaa elämän iloa.
Valkoinen väri tukee keskittymiskykyä ja rauhoittaa mieltä.

Hyvinvointi
Suolavalaisin toimi luonnollisena ionisaattorina ja ilmanpudistaja,
muodostaen negatiivisia ioneja, jotka neutralisoivat huoneilmaa.
Suolavalaisimen muodostamat suolahiukkaset helpottavat allergisia ja astmaatikkoja. "

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kahlil Gibran

Apilat ja uskomukset

Kuukausilorut